לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ירכי עוף עם נקניק. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת מכילה 227 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו רוטב השחמה, פפריקה, נקניק הודו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים:ירכי עוף צלויות עם עור עוף גרמולטה , ירכי עוף קריבי , וירכי עוף מזוגגות .
הוראות
1
ב-4 או 5-Qt. בישול איטי, משלבים את הגזר, הסלרי והבצל. למעלה עם עוף ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
(מומלץ: טרה מקלות)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 כף פתיתי צ'ילי מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים בקערה קטנה את הקטשופ, השום, הרוטב החריף, התבלינים ואם רוצים, רוטב השחמה. כף על בשרים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהעוף רך.