ירקות קיץ בגריל & במרינדה
ירקות קיץ בגריל & במרינדה לוקח כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם שיני שום, חצילים, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 93%. נסו ירקות קיץ במרינדה, קיץ ירקות במרינדה, ו לאכול בשמונה דולרים: ספגטי All ' Aglio E Olio עם ירקות קיץ במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חומרי הלבשה וכמה תיבול בקערה גדולה.
מחממים מחבת מחבת. להשחיר פלפלים מכל הצדדים. שים בקערה לכסות עם צלחת עד מגניב לגעת.
מחבת את הירקות האחרים, ללא משמן, עד חרוך בכל צד וריכוך. כשהם מבשלים זורקים אותם ישר לתוך הרוטב, מפרידים בצל לטבעות. לקלף פלפלים, שומר את המיץ בקערה, deseed וחותכים לרצועות. לזרוק עם שאר הירקות, ואז לסנן את המיץ מעל. השאר הכל כדי להתקרר, ולאחר מכן עונה. את הסלט ניתן לשמור במקרר במשך 2 ימים, אבל להביא אותו כמה שעות לפני ההגשה. ואז מערבבים דרך פטרוזיליה ושום.