ירקות קיץ ממולאים איטלקיים
המתכון איטלקי ממולאים ירקות הקיץ יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. זה מנות ראשונות יש 110 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבנייה שזיפים, פלפל, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו ירקות קיץ חרוך, קיץ ירקות במרינדה, ו פנה וירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
להשליך זרעים וממברנות של פלפל. בזהירות לגרוף החוצה סקווש עיסת קישואים, משאיר פגזים שלמים. דק קוצצים עיסת; להפריש.
מניחים חצאי פלפל, קונכיות סקווש, קונכיות קישואים, הצדדים לחתוך, במחבת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. קונכיות מעילים עם ספריי בישול.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים למדוד 1 1/2 כוסות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עיסת קצוץ ושום; לבשל 4 דקות או עד לחות מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 2 דקות או עד שהעגבניה מתחילה להתרכך, ערבוב בתדירות גבוהה.
הסר מהחום. מערבבים את פירורי הלחם, 1/4 כוס גבינה, פטרוזיליה, פלפל שחור, ומלח. מחלקים את התערובת באופן שווה בין חצאי פלפל מוכנים, קונכיות סקווש, וקליפות קישואים; מפזרים באופן שווה עם 1/4 גבינות כוס. מכסים את המחבת בנייר כסף, ואופים ב 375 במשך 40 דקות או עד פגזים במכרז.
הסר לסכל; לצלות 4 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון