קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

כבד עגל עם סלט תרד, קרוטונים וצנוברים

כבד עגל עם סלט תרד, קרוטונים וצנוברים
כבד עגל עם סלט תרד, קרוטונים, וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 939 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, צנוברים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו סלט תרד עם צנוברים קלויים, קישואים עם בזיליקום, צנוברים וקרוטונים, ו סלט תרד עם פקורינו, צנוברים ודומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
טוסט צנוברים בתנור עד חום זהוב, על 5 דקות. טוסט קוביות הלחם בתנור עד הזהב אבל עדיין רך מעט במרכז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
הוסף 5 כפות של השמן לאט, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מערבבים את הקמח עם 1/2 הנותרים מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. במחבת גדולה, מחממים את השמן שנשאר 1 כף ואת החמאה על חום מתון. אבק את פרוסות הכבד עם תערובת הקמח ולנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
כבדכבד
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שים את הכבד במחבת ומבשל עד השחמה, על 3 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה בצד השני, 3 עד 4 דקות יותר. זה עדיין צריך להיות ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר.
8
בקערה גדולה, לזרוק את התרד עם כל אבל 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את קרוטונים וצנוברים וזורקים. תלוש את התרד על צלחות ומעלה עם הכבד.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
קרוטוניםקרוטונים
תרדתרד
כבדכבד
10
טפטוף עם ההלבשה שמורות.
11
המלצת יין: למרות שהאדומים מבוססי הקברנה-פרנק של עמק הלואר מתעלמים כמעט לחלוטין בארצות הברית, הטעם דמוי הגרגרים שלהם, הגוף הבינוני והמרקם הפריך הם לעתים קרובות יותר תכליתיים עם מזון מאשר אחיהם הכבדים יותר מבורדו. Saumur-Champigny יהיה יפה כאן.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
פירות יערפירות יער