כבש מטוגן בחלב עם שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבש מטוגן בחלב עם שומר. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו נורת שומר, פארו, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חלב מטוגן חלציים של חזיר עם שומר וכרוב, צלעות כבש מטוגנות עם שומר, ו כתף כבש מטוגנת עם תפוחי אדמה ושומר.
הוראות
חום את חתיכות כבש על כל הצדדים: בתנור הולנדי גדול (5 עד 6 ליטר) עבה, לחמם 2 כף שמן זית על בינוני גבוה. תייבש את חתיכות הטלה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, למקם חתיכות כבש במחבת (לא קהל). אל תערבבי. פנה רק פעם אחת צד יש השחמה. חום מכל הצדדים.
Sauté שומר, להוסיף שום, זרעי שומר: להפחית את החום במחבת בינוני.
מוסיפים את שומר חתוך ומבשלים כמה דקות עד מתרכך, מגרד את כל חתיכות השחמה מהמחבת.
מוסיף את השום וזרעי שומר כתוש.
להחזיר בשר למחבת, להוסיף חלב, שמנת, רוזמרין, לבשל עד מכרז:
מוסיף את הבשר בחזרה לסיר.
מוסיפים את החלב והשמנת. להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את sprig של רוזמרין, לכסות. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות עד הבשר רך.
מבשלים את פארו: בעוד הטלה מבשל, להכין את פארו (או אורז חום). פארו ייקח בערך 45 דקות לבשל, ולאחר מכן ניתן לשמור על חם, ולכן זמן בהתאם.
יש לשטוף את פארו דרך מסננת עד שהמים זורמים.
הוסף אותו לסיר גדול, עבה תחתית. מכסים עם בערך שני סנטימטרים של מים ומוסיפים על כף מלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה נמוכה, לכסות חלקית ולתת לבשל במשך 45 דקות או עד מכרז.
ניקוז של מים עודפים ולהניח בצד עד שאתה מוכן להשתמש בו.
הסר כבש מן הסיר, להפחית את הרוטב: ברגע שה הוא רך, להסיר את החתיכות מן הסיר ולהניח בצד. השליכי את הרוזמרין. מביאים את רוטב שמנת חלב לרתיחה מעל חום גבוה ולהפחית על 2 כוסות.
רוטב פירה, לזרוק עם כבש: עובד בקבוצות, פירה בבלנדר (או עם בלנדר טבילה) עד חלקה. (כאשר puréeing נוזלים חמים בבלנדר עדיף לעבוד עם כמויות קטנות יחסית, מילוי רק אולי רבע של הבלנדר. אחרת הלחץ יכול לפוצץ את החלק העליון של הבלנדר ולעשות בלגן חם.)
להחזיר את הרוטב ואת הטלה לסיר ואם צריך חום עד חם דרך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לפני ההגשה, מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה הטרייה.
מגישים את הטלה המטוגן מעל פארו חם.