קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות89
דיאטותללא גלוטן
מגזין

כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל

כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, כבש, פודינג שחור & קומקום חרדל יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 937 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 50 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה לארוז, חרדל מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: קומקום חם, Hotpot כבש הלאמב, ו כבש צלוי שום עם תפוחי אדמה חמים.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים חצי שמן במחבת ומבשלים את הבצל במשך 5 דקות עד שהם רכים ורק מתחילים להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להסיר ולהניח בצד.
4
יוצקים את שאר השמן למחבת ומטגנים את הפודינג השחור למשך כ 1 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג שחורפודינג שחור
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר, לנקז על נייר מטבח ולהניח בצד.
6
מבשלים את הצלעות במחבת על חום גבוה כך שאתה מקבל צבע טוב מבחוץ, אבל הם לא מבושלים, ואז לנקז את השומן. תניח את הצלעות בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שכבה את החומרים בתבשיל עמוק ואטום, אשר מחזיק הכל בנוחות, החל עם כמה תפוחי אדמה וגזר מנוקד חצי חרדל על כל שכבה של פודינג שחור. מתבלים כשאתם בונים את השכבות ומפזרים את העשבים בכל מקום. אתה צריך שתי שכבות של צלעות ולסיים עם חתיכות תפוחי אדמה חופפות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג שחורפודינג שחור
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
8
יוצקים את המניה החמה על הכל, ואז מברישים את החלק העליון עם חמאה מומסת. מכסים ואופים במשך 2 שעות, עד שהכל רך להפליא, מסיר את המכסה במשך חצי השעה האחרונה כדי לפרוס את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.