קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כוסות בראוניז שוקולד-דובדבן

כוסות בראוניז שוקולד-דובדבן
שוקולד-דובדבן בראוני כוסות לוקח על 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 18 מנות עם 311 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוזי מלך, ביצים, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כוסות בראוניז דובדבן מכוסות שוקולד, כוסות בראוני דובדבן, ו כוסות בראוני כמהין שוקולד.

הוראות

1
במיקרוגל, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
מגניב במשך 10 דקות.
3
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה וניל ותערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים קמח. מערבבים פנימה אגוזי מלך ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שלושה רבעים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "