קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

כוסות בראנץ ' מוכנות מראש

כוסות בראנץ ' מוכנות מראש
נסו מאפה בראנץ ' באביב קדימה, תבשיל בראנץ ' קלדוניאני (איפור מראש), ו הפוך מראש צ'יפוטלה ארוחת בוקר תבשיל חג בראנץ צד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ספריי 24 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול. מבשלים תפוחי אדמה על הכיריים לפי ההוראות על התיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
כפית תפוחי אדמה באופן שווה לתוך כוסות מאפין, על 2 כפות כל אחד; לחץ למטה לתוך כוסות. כף גדושה כפית מרק על גבי תפוחי אדמה בכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
3
בקערה גדולה, להכות ביצים עד מעורבב היטב. במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים; מבשלים ומערבבים עד מקושקשת ולהגדיר. כפית ביצים באופן שווה על מרק בכוסות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
5
מפזרים כל אחד עם כ 1/2 כף בייקון ו 1 כף גבינה. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
בזמן ההגשה, מחממים תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים כ -30 דקות או עד מחומם היטב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה