קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

כופתאות חזיר ושרימפס (Shu Mai)

כופתאות חזיר ושרימפס (Shu Mai)
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 56 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לך לחנות ותביא את עטיפות גיוזה, פנימה. חתיכת ג'ינג'ר, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כופתאות שרימפס ובשר חזיר מאיי, חזיר מאודה וכופתאות שרימפס, ו חזיר וכופתאות צ'ייב עם שרימפס מיובש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים חזיר, שרימפס, בצל ירוק, זנגביל, יין אורז ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
יין אורזיין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
על משטח שטוח ונקי, פרושים עטיפות גיוזה. למעלה כל אחד עם כ 1 כף. תערובת שרימפס חזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מברשת קצוות של עטיפה עם ביצה מוכה בצורת כופתאות. שים shu mai באוניות מצופות קלף (ראה כיצד קיטור דים סאם, להלן).
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
כופתאות קיטור עד מבושל דרך, כ -10 דקות.
5
מגישים באופן מיידי.
6
כיצד קיטור דים סאם: למדוד את סל ספינת הקיטור שלך ולבחור סיר עם קוטר לפחות 2 ב. רחב יותר. כדי לשמור על כופתאות מלהידבק, לחתוך מעגל של נייר קלף 1 ב. קטן יותר בקוטר מהסל (כך קיטור יכול לזרום סביב הקצוות) ולהתאים אותו.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סל קיטורסל קיטור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
יוצקים מספיק מים לתוך סיר לבוא 1 ב. למעלה בצד ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מלא סל עם דים סאם הראשון, ואז להגדיר אותו בסיר. מכסים ומבשלים, מוסיפים מים חמים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר