כופתאות חזיר מטוגנות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 66 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם עירית, זנגביל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כופתאות חזיר מטוגנות, כופתאות חזיר בקארי ירוק תאילנדי ברוטב קוקוס עם שאלוט מטוגן פריך, ו כופתאות מטוגנות מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
קלות לנצח 1 ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החזיר, בייקון, כרוב, עירית, זנגביל, שמן שומשום, 1/2 כפית מלח, סוכר, שום, רוטב סויה קורנפלור; מערבבים עם הידיים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
קלות להכות את הביצה הנותרת בקערה קטנה עם 1 כף מים. הגדר עטיפת כופתה 1 על משטח נקי (לשמור את השאר מכוסה במגבת נייר לחה, כך שהם לא להתייבש). כף 1 כפית גדושה של תערובת החזיר על מרכז העטיפה. לטפוח אצבע לתוך תערובת הביצה מברשת לאורך הקצוות של העטיפה. מקפלים את העטיפה לשניים ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה. מכסים במגבת נייר לחה בזמן שאתה יוצר את הכופתאות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה ב 3 קבוצות, מוסיפים את הכופתאות ומסדרים בשכבה אחת; מבשלים עד שהתחתית מתחילה להשחים, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 2/3 כוס מים, מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף ולבשל עד הנוזל מתאדה ואת תחתית הם פריכים וזהב חום, על 2 דקות יותר. לשחרר את הכופתאות מהמחבת עם מרית ולהעביר צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף 2 כפות שמן יותר למחבת בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
רוטב פונזו טובל
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
8
שלב 3 כפות רוטב פונזו, 1 כפית רוטב סויה, 1/2 כפית שמן שומשום ו 1 בצל ירוק קצוץ בקערה קטנה.