קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוח חמוציות עם רוטב ארגמן

כופתאות תפוח חמוציות עם רוטב ארגמן
כופתאות תפוח חמוציות עם רוטב ארגמן הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1171 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו סוכר נוסף, קיצור, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ארגמן חמוציות פונץ, כופתאות תפוחים עם זיגוג חמוציות, ו כופתאות תפוחים ברוטב פאנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 204°. Lightly גריז התחתון של מחבת רול ג 'לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', או גיליון עוגיות גדול עם קיצור. בסיר 1 ליטר, רוטב חמוציות חום, מיץ תפוזים וסוכריות על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת חמה סוכריות נמסים; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה בינונית, לחתוך קיצור לתוך קמח ומלח, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
רול מאפה לתוך מלבן, 18x16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
חותכים בצק לארבעה ריבועים 8 אינץ', באמצעות חותך מאפה או סכין.
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חותכים עלים הנותרים 2 אינץ חתיכת מאפה, באמצעות חותך בצורת עלה קטן, חותך מאפה או סכין.
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים תפוח על כל כיכר מאפה. כפית 1 כף תערובת רוטב חמוציות למרכז כל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
מפזרים כל תפוח עם 1 כפית סוכר. להרטיב פינות של ריבועי מאפה. להביא 2 פינות מנוגדות של מאפה למעלה על תפוח; קמצוץ לאטום. חזור עם הפינות שנותרו; קמצוץ קצוות של מאפה לאטום. לקשט עם עלים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מניחים כופתאות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מברשת עם ביצה; מפזרים סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
אופים כ -30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מקשטים כל כופתה עם עלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
13
מגישים חמים עם תערובת רוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק