קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

כורכום עגבנייה ממולאת תירס מתוקה עם מחית נבטי בריסל

כורכום עגבנייה ממולאת תירס מתוקה עם מחית נבטי בריסל
כורכום מתוק תירס ממולא עגבניות עם פירה של נבטים בריסל נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני מנות ראשונות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 255 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נבטי בריסל, שמן זרעי ענבים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחית ספרויטן (מחית נבטי בריסל), קציץ בשר מגולגל-ממולא בטטות, פטריות ונבטי בריסל, ו נבטי בריסל עם מחית קימצ'י ובייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מורחים תירס ובצל על תבנית אפייה, זורקים עם שמן זרעי ענבים לציפוי ומפזרים כורכום, מלח ופלפל. צולים עד שהתירס רך, בערך 25 עד 35 דקות. (השאירו תנור על עגבניות חמות לאחר מילוי אותם.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכוםכורכום
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
למחית: בזמן שהתירס והבצל נמצאים בתנור, שלבו נבטי בריסל, כרובית וציר בסיר קטן אך עמוק (תשתמשו בבלנדר טבילה). מבשלים עד שהירקות רכים ונוזלים מצטמצמים בחצי. פירה באמצעות בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מוסיפים חמאה בקוביות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
לעגבניות: מלבנים עגבניות במשך 1 או 2 דקות במים רותחים מומלחים ומחליקים את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
חותכים לשניים ומסירים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מניחים על תבנית עם נייר אפייה וממלאים בתערובת תירס / בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים בתנור עד לחימום, בערך 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מערבבים פירה של נבטי בריסל וכף על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
9
מניחים 2 חצאי עגבנייה ממולאת במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
10
מפזרים עלי פטרוזיליה טחונים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר