כליות מוקפצות עם ברוקולי, אנשובי ופלפל צ'ילי
כליות מוקפצות עם ברוקולי, אנשובי ופלפל צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. זה מנות ראשונות יש 144 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חתיכות של לימון, פתיתי פלפל צ'ילי, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: ספגטי עם אנשובי, שום ופלפל אדום עם ברוקולי עלי לימון, Orecchiette עם ברוקולי Rabe, פתיתי פלפל אדומים, מתכון אנשובי, ו ברוקולי עם פלפל אדום מוקפץ.
הוראות
כדי להסיר את השומן הפנימי מן הכליות וכל גידים ורקמות שאתה רואה. פרוסה דקה על הטיה, פחות מ 1/4 אינץ ' עבה. תניח בצד.
מחממים את השום בשתי כפות שמן על אש בינונית.
מוסיף את הברוקולי ולתת להם חום מבלי להזיז אותם יותר מדי, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהאנשובי נשבר.
מוסיף את הצלפים ולתת להם חום מדי, במשך אחת עד שתי דקות.
מוסיף את פתיתי פלפל צ ' ילי.
התאם את החום לגובה והוסף את פרוסות הכליות ואת השמן הנותר. מערבבים כדי לחלק באופן שווה את הכליות.
תן להם חום, כ -30 שניות, לפני ערבוב סביב יותר. הכליות נעשות כאשר קצה אחד או צד הוא השחמה ואת השאר הוא רק מבושל דרך.
מגישים מיד, לקישוט עם פטרוזיליה ולימון.