קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק אוסטרלי

כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק אוסטרלי
כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק אוסטרליות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו -40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, מלח ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות תירס כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק, כנפי עוף פריכות מטוגנות בשמן עמוק, ו כנפי עוף אפויות פריכות (yup...no מטגן עמוק באופק).

הוראות

1
מניחים את כנפי העוף בצלחת זכוכית גדולה או קערה. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, רוטב צדפות, שרי, מלח ופלפל ושופכים תערובת על עוף; פונים למעיל. מכסים צלחת ומקררים כדי להשרות במשך 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
רוטב צדפותרוטב צדפות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר עוף מן המרינדה, להיפטר מכל המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מערבבים קמח לכל מטרה עם קמח תירס בצלחת רדודה או קערה וזורקים כנפיים בתערובת קמח עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קמח תירסקמח תירס
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים שמן במחבת עמוקה או בטיגון עמוק וכנפיים מטוגנות עמוקות עד פריכות ומבושלות דרך (מיצים לרוץ ברור).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דַק-דַק-
5
מסננים על מגבות נייר ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.