קושימומחה
מוכן ב36 שעות
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

כנפי Buffalo Confit כפולות פריכות במיוחד

כנפי Buffalo Confit כפולות פריכות במיוחד
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 36 שעות נסו כנפיים מתובלות ומתוקות תאילנדיות פריכות במיוחד, עוף מטוגן פריך במיוחד, ו עוף מטוגן חריף במיוחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שמן וכנפי עוף בתנור ווק גדול או הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 225 עד 250 ° F על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק (עוף צריך להיות מבעבע בעדינות). המשך לבשל, ערבוב ומהפך עוף מדי פעם תוך התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 121° עד העוף מבושל דרך העור הוא רך אבל לא פריך או השחמה, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
להעביר עוף עם עכביש רשת תיל כדי גיליון אפייה מעוטר מצופה מגבות נייר. לאפשר עוף לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, או לכסות ולנוח במקרר עד שלושה לילות. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
שיטת תנור: התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-225 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים שמן וכנפי עוף בתנור הולנדי גדול בטוח לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 93° על מדחום קריאה מיידית או מטגן עמוק. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד כנפי עוף רכות אבל לא השחמה, 40 דקות עד 1 שעה (עוף צריך להיות רך אבל לא מתפרק).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר סיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להעביר עוף עם עכביש רשת תיל כדי גיליון אפייה מעוטר מצופה מגבות נייר. לאפשר עוף לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, או לכסות ולנוח במקרר עד שלושה לילות. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
כאשר מוכן לשרת, לשלב חמאה ופרנק בסיר קטן על אש בינונית נמוכה לבשל, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דקפלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
שמן חום עד 400 ° F. בזהירות להוסיף שליש עוף לבשל, ערבוב ומהפך עוף מדי פעם תוך התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה של 375 עד 400 ° F עד חום זהוב פריך, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
12
מעבירים לקערה עם רוטב, זורקים למעיל, ומגישים עם גבינה כחולה וסלרי. חזור עם קבוצות שנותרו, הגשה אצווה אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.