כרובית ומרק כרישה עם בייקון פריך נטול גלוטן, וקמאיות מרק. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שאלוט, חמאה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרישה שומר עם בייקון פריך, מרק כרישה כרובית, ו מרק כרישה כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול או תנור הולנדי, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף כרישה, שום ושאלוט. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כרישה ושאלות מתרככים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים כרובית, מרק ו herbes דה פרובנס. לכסות; לבשל עד כרובית הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
זיתים בשלים שלמים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ניקוז על מגבות נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
הסר מרק מחום; באמצעות בלנדר או בלנדר טבילה כף יד, מרק פירה עד חלקה. אם משתמשים בבלנדר רגיל, להחזיר מרק לסיר. אם באמצעות בלנדר טבילה, לחזור סיר לחום.