כרובית ומרק כרישה עם בייקון פריך נטול גלוטן, וקמאיות מרק. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שאלוט, חמאה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק כרישה שומר עם בייקון פריך, מרק כרישה כרובית, ו מרק כרישה כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול או תנור הולנדי, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף כרישה, שום ושאלוט. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כרישה ושאלות מתרככים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים כרובית, מרק ו herbes דה פרובנס. לכסות; לבשל עד כרובית הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
זיתים בשלים שלמים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
ניקוז על מגבות נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
הסר מרק מחום; באמצעות בלנדר או בלנדר טבילה כף יד, מרק פירה עד חלקה. אם משתמשים בבלנדר רגיל, להחזיר מרק לסיר. אם באמצעות בלנדר טבילה, לחזור סיר לחום.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים מלח, פלפל וחמאה. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חמאה מומסת מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום