כרובית מנצ'ורית צלויה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כרובית מנצ'ורית צלויה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 55 קלוריות. מתאים ל-9 ומחירו 60 סנט למנה מנות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. לכו לחנות והרימו פלפל גרוס, גאראם מסאלה, קטשופ ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו כרובית קלויה מנצ'ורית, מתאבן מנצ'ורי כרובית, ו וועג מנצ'ורי, איך לעשות ירקות מנצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 מרכיבים ראשונים ושמן 1 כפית בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מניחים תערובת כרובית בתבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 20 דקות.
מחממים 1 כפית שמן שנותרה במחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פלפל שחור למחבת, ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים שום; מטגנים למשך 30 שניות. מערבבים קטשופ; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פלפל אדום; מנמיכים את האש ומבשלים 3 דקות או עד שהם סמיכים.
מוציאים את תערובת הכרובית מהתנור. מערבבים תערובת קטשופ.
אופים בחום של 425 למשך 20 דקות נוספות או עד שהכרובית רכה, תוך ערבוב לאחר 10 דקות.