כרוב ואטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב אטריות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם בייקון, אטריות ביצים, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כרוב ואטריות, אטריות וכרוב, ו אטריות וכרוב.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות ביצים; לחזור לרתיחה. מבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שהאטריות מבושלות דרך, אבל עדיין מוצקות עד הנשיכה, כ -5 דקות.
ניקוז; לחזור לסיר ומערבבים בחמאה.
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מניחים את הבצל למחבת עם שומן בייקון, ומבשלים ומערבבים על חום בינוני עד הבצל מתחיל להתרכך, על 2 דקות. מערבבים את הכרוב, ומבשלים ומערבבים עד נבול, על 5 דקות. קוצצים את הבייקון, מוסיפים אותו למחבת, ומבשלים עד שהכרוב רך, כ -10 דקות. מערבבים את האטריות, וממשיכים לבשל רק עד מחומם דרך.