כרוב ירוק גראטן
כרוב ירוק גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 293 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שיני שום, טימין, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרוב ירוק גראטן, כרוב וכרוב ירוק Gratin, ו כרוב ירוק שעועית לבנה Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר על תבנית אפייה מרופדת בקלף ואופים עד פריך, 20-25 דקות; בואו להתקרר ולפרק לחתיכות.
שלב פירורי לחם ו 2 כפות שמן במחבת בינונית; טוסט מעל חום בינוני, משליך מדי פעם, עד חום זהוב פריך, 10-15 דקות.
להסיר מחום ולהוסיף טימין ו 1/4 כוס פרמזן; העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים בחזיר ומניחים בצד.
מבשלים כרוב ירוק בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד ירוק רך ובהיר, כ 4 דקות.
ניקוז, להעביר קערה של מי קרח, ולתת מגניב.
מסננים וסוחטים יבש עם מגבות נייר. קוצצים גס ירקות ומניחים בקערה גדולה.
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך וזהוב, 15-20 דקות.
להעביר קערה עם ירקות; להפריש. סיר רזרבי.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 400°f. להמס חמאה בסיר שמור על חום בינוני.
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהתערובת חלקה וחיוורת מאוד חום, כ 4 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב, 1/2-כוס בכל פעם; להוסיף אגוז מוסקט. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה, 5-8 דקות.
להקציף הנותרים 3/4 כוס פרמזן.
מוסיפים בשמל לתערובת כרוב ירוק ומערבבים לשלב; מתבלים במלח ופלפל.
העברת תערובת כרוב ירוק ל 10 "מחבת ברזל יצוק או 9" צלחת עוגה העליון עם תערובת פירורי לחם; מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד gratin מבעבע, 15-20 דקות.
לעשות קדימה: תערובת חזיר ופירורי לחם יכול להתבצע 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.