כריך אמנון מושחר עם מיונז לימון כוסברה
כריך אמנון מושחר עם מיונז לימון כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1071 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ ליים, לחמניות קייזר, פילה אמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים, כריך אמנון מושחר, ו עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים.
הוראות
במנה רדודה, לשלב הראשון 6 מרכיבים.
יוצקים חמאה מומסת לתוך עוד צלחת רדודה. לטבול פילה דגים בחמאה מומסת מעיל עם תערובת תיבול.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם. לבשל דגים מוכנים, בקבוצות במידת הצורך, 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מורחים מיונז לימון כוסברה באופן שווה על לחמניות קלויות.
מניחים דגים מושחרים על חצי לחמניה התחתונה, למעלה עם סלסה מנגו, ומכסים עם חצי העליון של לחמניה.
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. כיסוי וצינה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.