קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

כריך שפמנון פריך

כריך שפמנון פריך
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? כריך שפמנון פריך יכול להיות מתכון נהדר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח תירס, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו נגיסי שפמנון פריכים, שפמנון מצופה בקמח דרומי עם תבלין תירס פריך, ו כריך שפמנון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה עד בשילוב טוב. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
במחבת עמוקה 12 אינץ להגדיר מעל חום בינוני גבוה, להוסיף מספיק שמן כך שהוא מגיע 1/3 של הדרך במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מחממים את השמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
4
בקערה עם פה רחב, לטאטא את הביצים עם רוטב חם, תיבול פירות ים וקורט של מלח. בשקית נייר קטנה, מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, קורנפלור, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לדלות את השפמנון בתערובת ביצה, ואז בתערובת הקמח. בעדינות לנער את עודף קמח. הניחו בצד וחזרו עם הסנדל שנותר. מטגנים את הדגים בקבוצות עד הזהב, על 2 עד 3 דקות בכל צד, להיות זהיר כדי לשמור על הטמפרטורה ב 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
דג סנדלדג סנדל
שפמנוןשפמנון
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
הסר שפמנון למגבת נייר כדי לנקז ומיד מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
חותכים את לחמניות הכריך לשניים, מורחים את הצדדים החתוכים בחמאה ומתבלים במלח. סדר, לחתוך את הצד, על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד מוזהב קלות, על 8 דקות. חלופה היא לשים אותם, בצד החמאה למטה, על מחבת או תחת broiler, וטוסט עד הזהב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
כדי להרכיב כריכים, למרוח את הלחמניות עם רוטב טרטר חריף, העליון עם חסה שפמנון, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
שפמנוןשפמנון
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.