כריכי הבקר האיטלקיים של אמא
כריכי הבקר האיטלקיים של אמא הם מתכון ים תיכוני המגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, צלי קצה סינטה בקר, תערובת רוטב לסלט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 8 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, ו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני.
הוראות
במחבת גדולה משחימים כל צלי בשמן מכל הצדדים.
מעבירים בשר ל -7 קו. סיר איטי.
שלב את המים, הבצל, השום, רוטב הסלט ותערובות הרוטב, פתיתי הפלפל, התיבול האיטלקי ורוטב ווסטרשייר; יוצקים מעל בקר. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
הסר בקר; מצננים מעט. שומן רזה ממיצי בישול.
יוצקים מיצים לקערה גדולה. גרוס בקר עם שני מזלגות; הוסף לקערה. מגניב.
מעבירים למיכלי מקפיא. להקפיא עד 3 חודשים.
לשימוש בבשר קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מכניסים לתנור הולנדי; מחממים. בעזרת כף מחוררת מניחים 1/2 כוס על כל לחמניה. מעליו גבינה וג ' יארדיניירה אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אף מורכב של דובדבן חמוץ, אוכמניות בשלות, קסיס ותבלינים חמים, חיך חלק ועגול וגימור ארוך. תערובת: 95% סנג ' ובזה ו -5% מרלו.