כריכי חצילים אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכים חציל אפוי. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מן השיקסאן במטבח יש 1622 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, שמן זית כתית מעולה, גבינת פרובולון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד עגבניות מיובשות השמש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), ו כריכי חצילים.
הוראות
מאת: "האוכל של דרום איטליה"של קרלו מידיונה
Ingredts1 חצילים בינוניים (1 lb.) 5-6 oz גבינת פרובולון, פרוס thin1 צנצנת קטנה (8 עוז) עגבניות מיובשות ארוז ב oil1 / 2 כוס פטרוזיליה קצוצה שטוחה קצוצה טרי, דיבידד3 / 4 פירורי לחם כוס או 1 ½ כוסות ארוחה שקדים (אם אגוז חינם, לא להשתמש ארוחה שקדים)3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת דק (אם באמצעות ארוחה שקדים, 1/2 כוסות)2-3 egs1 / 4 כוס שמן זית כתית נוספת
מלח ופלפל 1/4 כוס מרינרה או רוטב ארביאטה (אופציונלי)תרסיס שמן בישול לא מקל או יותר שמן זית לשמן את תבנית האפייה