פאי הבשר הקנדי הצרפתי האהוב דורש כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 62 סנט למנה מנות. בבמנה עיקרית זו יש 239 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מלוחים, מים, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 41%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי בשר צרפתי קנדי, טורטייר הטוב ביותר (פאי בשר צרפתי-קנדי) ופליאו טורטייר.
הוראות
1
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את בשר החזיר, הבקר, העגל, תפוחי האדמה והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את השום, התבלינים ו-1/4 כוס מים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'