פסטה זית ופטה
פסטן זית ופטה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 4 מנות. תמורת 1.16$ למנה, המתכון הזה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 292 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-8 גרם שומן למנה. למתכון הזה של Allrecipes יש 10 מעריצים. אם יש לכם זיתים, שום, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 94%. הציון הזה מרהיב. סלט פסטה טורטליני זית פטן וקלמטן, פסטה פסטו זית + מתנת שמן זית כתית מעולה ופסטה עם רוטב זית שחור: Stringozzi Alle Olive דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים ספגטי ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומטגנים את השום 2 דקות.
מערבבים פנימה פטריות וקישואים. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל. מערבבים פנימה זיתים ומבשלים עד שהם מתחממים.
מניחים פסטה במחבת, מערבבים לציפוי וממשיכים לבשל כ-2 דקות. מעל גבינת פטה להגשה.