כריכי סטייק גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי סטייק גבינה כחולים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1240 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו רוטב לסלט, שמן צמחי, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה מרהיב. נסו כריך סטייק עם גבינה כחולה, כריכי סטייק עם גבינה כחולה ושאלוט קלוי, ו כריכי סטייק עם גבינה כחולה ומיונז פפדיו (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10 אינץ ' מחבת nonstick, חום 2 כפות של שמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב עמוק.
מוסיפים חומץ, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; לבשל 1 דקה יותר או עד הנוזל התאדה.
בקערה קטנה, לערבב גבינה, מיונז הנותרים 1/4 כפית פלפל. תניח בצד.
מפזרים סטייק עם הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1/2 כפית פלפל.
מניחים סטייק על גריל מעל חום בינוני גבוה. כיסוי גריל; לבשל במשך 8-10 דקות מפנה פעם אחת עבור בינוני נדיר או עד של doneness הרצוי.
העבר סטייק ללוח חיתוך; תן לנוח 10 דקות.
מברשת לחתוך קלות הצדדים של לחמניות עם הנותרים 2 כפות של השמן.
מקום לחמניות, בצד לחתוך למטה, על מתלה גריל. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד הזהב.
דק לחתוך סטייק על פני תבואה באלכסון. מחלקים סטייק בין החצאים התחתונים של לחמניות; העליון כל אחד עם רבע מהבצל.
מורחים צדדים לחתוך של בגט צמרות עם תערובת גבינה; מקום על גבי בצל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.