כרישה תפוחי אדמה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? כרישת תפוחי אדמה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חרדל דיז'ון, חלב, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו כרישה תפוחי אדמה מוקרמים, כרישה ותפוחי אדמה, ו כרישה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות. גריז 2 ליטר צלחת גראטן או צלחת אפייה רדודה.
חלב חום, שום, מלח ופלפל כדי להרתיח במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך; להוסיף תפוחי אדמה כרישה. קוק חשף כ -15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד במכרז.
תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך צלחת גראטן.
מערבבים שמנת חמוצה וחרדל; כפית על תערובת תפוחי אדמה.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד תוסס סביב קצה וחום זהוב על גבי.