לאו חביתה עם שמיר, בצל ירוק וצ'ילה תאילנדית
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך רוטב דגים אסייתי, שמיר, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: לאו חביתה עם שמיר, בצל ירוק וצ'ילה תאילנדית, מורל וחביתת בצל ירוק, ו נקניק סיני וחביתת בצל ירוק.
הוראות
בקערה, לנצח את הביצים. מערבבים בשמיר, בצל ירוק, צ ' ילה תאילנדית, רוטב דגים, פלפל ומלח.
במחבת nonstick בינונית, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 2 דקות.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן, וכאשר הוא חם, להוסיף את תערובת הביצה. לבשל, ערבוב, עד הביצים כמעט להגדיר, על 1 דקה. הפעל מרית פלסטיק חסינת חום סביב הקצה כדי לשחרר את החביתה ולבשל ללא הפרעה עד חום זהוב על הקרקעית, כ -30 שניות. הפוך את החביתה על צלחת ומגיש.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. את יכולה לנסות את ליאו סטין ויניארד צ ' נין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.