לאכול בשמונה דולרים: מרק חומוס עם פירורי לחם קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לאכול בשמונה דולרים: מרק חומוס עם פירורי לחם קלוי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח ופלפל, חומוס, אסקרול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לאכול בשמונה דולרים: מרק חומוס וסלט גזר, פסטת קישואים קלויים מעדן מייפל ופסטה זוקיני עם פירורי לחם גרימולטה דלעת קלויים, ו לאכול בשמונה דולרים: כריכי מקרל קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את פירורי הלחם על תבנית אפייה, זורקים עם גוש שמן זית (1-2 כפות), ומתפשטים באופן שווה שוב. טוסט במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב כל כמה דקות, עד הפירורים הם זהובים וריחני. לפקוח עין קרובה מאוד עליהם כפי שאתה מערבבים, כי הם יכולים להתחיל לשרוף די מהר.
בעוד פירורי הלחם הם קלייה, חום 2 כפות שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתרכך ומתחיל לקבל קצת צבע, 10-15 דקות בהתאם לסיר שלך והחום שלך. מערבבים את פימנטון או כמון, אם באמצעות, יחד עם קצת מלח ופלפל והשום ומבשלים במשך כדקה יותר. אם יש לך בקבוק יין פתוח, להוסיף גלוג עכשיו ומבשלים עד שזה כמעט התאדה לחלוטין.
שים את החומוס ואת המרק שלהם לתוך הסיר ולהביא לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך כמה דקות כדי לחמם דרך; ואז מערבבים את escarole, לחזור לרתיחה, ומבשלים 5 דקות יותר, עד escarole הוא רך מספיק כדי לאכול.
מגישים את המרק החם עם קומץ נדיב של פירורי לחם קלויים.