קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות32
ציון בריאות14
מגזין

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

הוראות

1
שורש סלרי גס באח לתוך קערה באמצעות החורים ברוחב 1/3 אינץ ' של פומפיה תיבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים מיץ לימון וזורקים. בצלים מגורדים גס לתוך אותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
העברה למגבת, ולאחר מכן לאסוף את הפינות כדי ליצור שק לסובב בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להחזיר תפוחי אדמה ובצל כדי לנקות קערה ומערבבים שורש סלרי, קמח, ביצים, מלח, פלפל, זרעי סלרי עד בשילוב היטב.
6
מחממים שמן 1/3 אינץ 'במחבת nonstick 12 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מלא מידה 1/4 כוס (לא ארוז היטב) עם תערובת לביבה בזהירות כפית אותו למחבת, ואז לשטח עד 3 אינץ ' בקוטר עם מרית מחוררת. טופס 3 לביבות יותר במחבת, ואז מטגנים עד תת הם זהב עמוק, 1 1/2 עד 3 דקות. הפוך באמצעות 2 מריות ומטגנים עד זהב עמוק בכל רחבי, 1 1/2 עד 3 דקות יותר. (אם לביבות חומות מהר מדי, חום נמוך עד בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה. להתחמם בשכבה 1 על מתלה מתכת להגדיר במחבת אפייה רדודה בתנור. לעשות יותר לביבות באותו אופן. השתמש מתלה שני ומחבת אפייה כדי לשמור על אצוות האחרונות חמות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הערת טבחים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
Latkes can be fried 1 hour ahead.