קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

לבן מנטה כדורי שלג מדומה 1

לבן מנטה כדורי שלג מדומה 1
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו בצק עוגיות סוכר, תמצית מנטה, אבקת סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 30 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כדורי שלג מנטה, כדורי שלג מנטה, ו כדורי שלג של קריספי אורז מנטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את בצק העוגיות ל -8 חלקים. בקערה של מערבל חשמלי, במהירות בינונית לשלב ביסודיות את חתיכות הבצק, תמצית מנטה, 1/3 כוס סוכריות מנטה כתוש, ו 1/2 כוס אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטהמחנק מנטה
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מרדדים את הבצק לכדורים בקוטר 1 אינץ'. מסדרים, במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה, על יריעות עוגיות מרופדות קלף ואופים עד להתייצבות, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט על מדפי קירור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים לקערה קטנה 1/2 כוס מאבקת הסוכר שנותרה. בעוד העוגיות עדיין חמות, מגלגלים אותן בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים סוכריות מנטה כתושות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטהמחנק מנטה
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
7
וריאציה: מנטה סוכריות קני פיתולים
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
8
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים את גליל בצק העוגיות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
שים את החצאים בקערות ערבוב גדולות נפרדות. בקערה 1 מערבבים היטב 1/4 כוס מהקמח ותמצית המנטה לבצק עוגיות. בקערה השנייה מוסיפים את יתרת 1/4 כוס הקמח ומספיק צבעי מאכל להכנת בצק אדום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
11
מערבבים היטב בידיים כפפות עד שהצבע מעורבב היטב.
12
מחלקים את הבצק הלבן והאדום ל -24 חתיכות כל אחד, (בסך הכל 48 חתיכות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מגלגלים כל חלק לחבל באורך 8 אינץ 'וקוטרו כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
כדי לעצב מקלות ממתקים, מסדרים חבל 1 מכל צבע זה לצד זה על יריעות עוגיות מרופדות קלף. בעדינות לסובב יחד ולעצב לתוך מקל סוכריות. חזור על הפעולה עם החלקים הנותרים, ומרווח בין העוגיות במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
אופים עד שהקצוות משחימים קלות מאוד, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח, כ -5 דקות, לפני שמעבירים את העוגיות למדפים. מוציאים אותם בעדינות מגליונות העוגיות בעזרת מרית מתכת ארוכה ומצננים על מדפי קירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!