קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס

לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס
לבשל את הספר: אגס טארט טאטין עם לימון אניס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגסים, בצק עלים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את גיליון בצק עלים לתוך 11 " מרובע. לקצץ את הריבוע לתוך מעגל 10 1/2 " - קוטר, להשליך את גרוטאות או חיסכון לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את מעגל המאפה במקרר על תבנית אפייה עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בקערה גדולה, לזרוק את פרוסות האגס עם מיץ לימון. ממיסים את החמאה במחבת 9 " כבדה אטומה לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיף את זרעי שעועית וניל, גרידת לימון, ואת זרעי אניס למחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום והוסף את פרוסות האגס למחבת, הסדרת אותם במאוורר סביב הקצה החיצוני והולם רבים ככל האפשר. מלא את מרכז המחבת עם פרוסות אגס שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
עטפו את עיגול בצק העלים על האגסים, הכניסו את המאפה בין המחבת לבין הפרי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד המאפה הוא נפוח וזהב עמוק. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים צלחת הגשה על המחבת והופכים בזהירות את המחבת כדי להתיר את טארט טאטין על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים באופן מיידי.