לבשל את הספר: כריך עוף בסגנון פילדלפיה
לבשל את הספר: כריך עוף בסגנון פילדלפיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח ים, רול צוללת פורטוגזי, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגיות כריך ליקר ביצים, לבשל את הספר: פנקייק בסגנון סועד, ו לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles.
הוראות
יוצקים 1 כף השמן למחבת בינונית על חום בינוני. כאשר הוא מתחיל להבהב, מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומבשלים, ערבוב, במשך דקה או שתיים.
מוסיף את rabe ברוקולי ו sauté עד rabe ברוקולי הוא מכרז, 4 עד 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הפתיתים ברוקולי ופלפל אדום לצלחת או קערה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פלפלים peppadew ומיונז.
להניח את העוף בין שתי חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף על משטח העבודה שלך, ולדפוק אותו לעובי של כ 1/4 אינץ'. מתבלים אותו בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
בקערה רדודה, לטאטא את הביצה לשלב.
מורחים את פירורי פאנקו על צלחת. לטבול את חזה העוף בביצה, ואז לדלות אותו בפירורי panko, מפנה אותו וטופח אותם עם הידיים שלך כדי לצפות את העוף היטב.
יוצקים את 2 כפות הנותרים של שמן למחבת על חום בינוני. כאשר הוא מתחיל להבהב, להניח את קציצת העוף במחבת ולתת לו לבשל ללא הפרעה עד שהוא חום זהוב על הקרקעית, 2 עד 3 דקות. השתמש במלקחיים כדי להפוך את הקציצה מעל, ואז להניח את חתיכות פרובולונה בצד מבושל של העוף, חופפים מעט, ומבשלים עד הקרקעית הוא חום זהוב ואת העוף מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מעביר את העוף לצלחת הגשה.
כדי להרכיב את הכריך, מניחים את שני חצאי רול על צלחת ההגשה.
מורחים פרוסה אחת עם מיונז peppadew, ולאחר מכן העליון עם קציצות עוף, ברוקולי rabe, ונותר רול חצי, ולאכול.