קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי

לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מולים מאודים Garlicky עם תירס ושרי. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 2 . אם יש לכם חמאה, תירס אוזניים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, מולים מאודים במרק יין לבן בגארליקי, ו לבשל את הספר: מולים בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את המולים מתחת למים זורמים קרים. אם אתה רואה גושים שעירים סביב הקליפה( נקראים זקנים), להשתמש בסכין חדה או את האצבעות כדי למשוך אותם, ואז לשפשף את הקליפות היטב עם מברשת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
בסיר מרק עם כיסוי הדוק, לחמם את שמן הזית, ולאחר מכן להוסיף את השום, בצל ירוק, שאלוט, וקמצוץ של מלח. Sauté עד שאלוט ושום הם התרככו, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את התירס וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל להתרכך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
יוצקים את השרי ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
תן להתבשל עד התירס מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
מוסיפים את המולים ומכסים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תן המולים קיטור, ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם פותחים, 5 עד 10 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את המולים לקערות. השליכו כל מה שלא נפתח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את החמאה למיצי המחבת ומבשלים עד שהחמאה נמסה והרוטב מתעבה מעט, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את התערובת על המולים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.