קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםסלט
מגזין

לבשל את הספר: סלט טריז קלאסי

לבשל את הספר: סלט טריז קלאסי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, פלפל, גבינה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את כל החומרים לבלנדר או מעבד מזון להתמזג כדי לשלב. להפריש עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
כדי להפוך את הסלט, לחמם מחבת על חום בינוני לבשל את הבייקון עד פריך. קו מגש מתכת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
3
לנקז את הבייקון. מגניב, להתפורר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
הסר את קצה השורש מן החסה, לחתוך את הראש לתוך 4 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
5
מניחים טריז אחד כל אחד על ארבע מנות מנות אישיות. לפזר את הירוקים המעורבים סביב כל טריז. שמלה כל טריז עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
6
מקשטים כל אחד עם בייקון מתפורר, גבינה, בצל ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק