קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית

לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית
המתכון לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית מוכנה בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, דובדבנים, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית, מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. קו מחבת עגולה 9 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ממיסים את החמאה, הסוכר, ואת סטאוט בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סטאוטסטאוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את גרידת התפוז ואת הפרי והקליפה (למעט הדובדבנים). מביאים את התערובת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר עד שהוא פושר.
5
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים מעורבים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את תערובת הפירות לקמח ומוסיפים את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
לטאטא את הביצים; להוסיף אותם בהדרגה, ערבוב שווה דרך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
אופים בתנור במשך כשעה ו 10 דקות. אם אתה רוצה, כאשר העוגה מבושלת, אתה יכול לשפוך 4 כפות של סטאוט על זה. שמור את העוגה במשך 2 עד 3 ימים לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)