קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה

לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה
לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 348 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות וקנו שוקו, ביצים, סוכר איכותי-על ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוגת תפוחים חמוציות קלה, לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד, ו מבשלים את הספר: עוגת שוקולד ללא קמח.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300% deg; F
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
באמצעות חמאה נוספת, משמנים תבנית עוגה עגולה של 10 אינץ ' וקו עם קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
לשבור את השוקולד לחתיכות ולהמיס עם חמאה בקערה על מים רותחים. הכה את הביצים ו 5 כפות של הסוכר במערבל חשמלי עד המרובע נפח.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים את הסוכר שנותר עם 7 כפות מים עד מומס לסירופ קל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
יוצקים את הסירופ החם לתוך השוקולד המומס וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
מוסיפים את השוקולד לביצים ומכים לאט עד שהתערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
יוצקים לתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
שים מגבת צלחת מקופלת בתחתית מחבת צלייה. מכניסים את העוגה ומוסיפים מספיק מים חמים לבוא שלושה רבעים של הדרך במעלה הצד של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
אופים בתנור במשך 1 שעה עד הסט. השאירו את העוגה להתקרר במים לפני החשיפה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)