לבשל את הספר: ציר עוף קל
אם יש לך רסק עגבניות, בצל, פגר עוף צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות, לבשל את הספר: Easy Ambrosia, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים חמוציות קלה.
הוראות
לשבור את פגר העוף לחתיכות.
שים את העוף ואת כל שאריות בסיר 3 ליטר ovenproof ולהוסיף מים כדי לכסות. אתה צריך על 6 כוסות.
אם בישול המניה על הכיריים העליון, לשים את המחבת, חשוף, על מבער אחורי על נמוך במשך כמה שעות. פני המים צריכים להיות עדיין, אבל הסיר צריך להיות חם מדי להחזיק את היד.
אם בישול המניה בתנור, לשים את המחבת, חשופה, בתנור שחומם מראש ל 180° עד 93° ומבשלים לפחות 4 שעות או כל עוד 12 שעות. (אני פשוט שם את המחבת בתנור ומבשל את המניה בן לילה).
מוסיפים את שאר החומרים, מחזירים את המניה לטמפרטורה מעל חום גבוה, ואז מפחיתים את החום לנמוך או מחזירים את המחבת לתנור. מבשלים 1 שעה יותר.
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר רשת או, טוב יותר, דרך בכותנה / מוסלין או בד מטבח. לאחסן במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 3 חודשים.