קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

לבשל את הספר: ציר עוף קל

לבשל את הספר: ציר עוף קל
אם יש לך רסק עגבניות, בצל, פגר עוף צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות, לבשל את הספר: Easy Ambrosia, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים חמוציות קלה.

הוראות

1
לשבור את פגר העוף לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
שים את העוף ואת כל שאריות בסיר 3 ליטר ovenproof ולהוסיף מים כדי לכסות. אתה צריך על 6 כוסות. 
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
אם בישול המניה על הכיריים העליון, לשים את המחבת, חשוף, על מבער אחורי על נמוך במשך כמה שעות. פני המים צריכים להיות עדיין, אבל הסיר צריך להיות חם מדי להחזיק את היד.  
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
אם בישול המניה בתנור, לשים את המחבת, חשופה, בתנור שחומם מראש ל 180° עד 93° ומבשלים לפחות 4 שעות או כל עוד 12 שעות. (אני פשוט שם את המחבת בתנור ומבשל את המניה בן לילה).  
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את שאר החומרים, מחזירים את המניה לטמפרטורה מעל חום גבוה, ואז מפחיתים את החום לנמוך או מחזירים את המחבת לתנור. מבשלים 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר רשת או, טוב יותר, דרך בכותנה / מוסלין או בד מטבח. לאחסן במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים