לבשל את הספר: Gazpacho
לבשל את הספר: Gazpacho יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו לחם, מיונז, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Kimchi Gazpacho עם שרימפס, לבשל את הספר: ריזוטו Gazpacho עם שרימפס שום, ו מרק מלון פיקנטי הוא גספצ'ו בספר שלי (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך כל שן שום במחצית.
הסר את הירוק לירות בפנים אם יש אחד. ממלאים סיר קטן במים ומוסיפים את השום. מביאים את המים לרתיחה. כאשר המים מתחילים לרתוח, להרים את השום מהמים לתוך קערה של מי קרח כדי לקרר אותו במהירות. חזור על זה פעמיים, תמיד מתחיל עם מים קרים בסיר.
לקלף את הבצל ולחתוך אותו לשניים, ואז לחתיכות גדולות. לקלף את המלפפון.
חותכים לשניים, ואז לחתיכות גדולות. חצי את הפלפל, ולאחר מכן להסיר את הזרעים ואת הממברנה הלבנה. קוצצים את הפלפלים, ואז להפריש יחד עם מלפפון ובצל.
חותכים את העגבניות לפלחי גדולים ומכניסים לקערה עם הבצל, המלפפונים והפלפלים.
מוסיפים את הלחם, נקרעים לחתיכות, ואז שופכים על המים.
לעבד הכל באמצעות בלנדר ביד או להשתמש במעבד מזון. כתם gazpacho למרות מסננת בסדר-mesh.
מוסיף את השמן, חומץ, ומיונז, ואז לטאטא או למזג את המרק עד עבה וקרם. מתבלים במלח ופלפל. צינה במקרר לפני ההגשה (לפחות 2 שעות).
מגישים את gazpacho בקערות מרק עם קרוטונים בתוספת טפטוף נוסף של שמן זית.