לובסטר עם אטריות אודון, בוק צ'וי והדרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לובסטר עם אטריות אודון, בוק צ'וי והדרים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שאלוט, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, אטריות אודון עם ג'ינג'ר בוק צ' וי, ו אטריות אודון עם צדפות מפרץ בייבי בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מוסיפים את ראש הלובסטרים ומבשלים 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הלובסטרים לתבנית אפייה מעוטרת. להביא את המים לרתיחה.
מוסיפים את הבוק צ ' וי ומבשלים 30 שניות.
העבר את בוק צ ' וי למשטח עבודה ורבע כל ראש לאורך.
מוסיפים את אטריות אודון למים רותחים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה, על 6 דקות.
לנקז את אודון. החזירו את האטריות לסיר וכסו במים קרים.
מסננים ולשטוף את אודון 2 פעמים נוספות, ולאחר מכן לנקז ביסודיות, הרמת האטריות כמה פעמים כדי לעזור להם להתייבש.
במחבת קטנה, לחמם 1/4 כוס השמן.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש מתונה, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה פריך, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלי נייר מגבות כדי לנקז, ואז מלח קל.
לפצח את טפרי לובסטר ולהסיר את הבשר בחתיכה אחת. תסובב את זנבות הלובסטר. באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך צד אחד של כל פגז זנב ולהסיר את הבשר בחתיכה אחת.
חותכים את בשר הזנב חצי לאורכו ולהשליך את ורידי המעיים.
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוז, דואג להסיר את כל המעשר הלבן המר.
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
במחבת גדולה, מחממים את 3 כפות השמן הנותרות.
מוסיפים את הבצל ואת הפטריות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום, בוק צ ' וי, מלאי ירקות וסאקה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את אודון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את בשר הלובסטר ומבשלים על חום נמוך בינוני, פונה כמה פעמים, עד התחמם, על 2 דקות. לרסק את שאלוט מטוגן על הלובסטר ומערבבים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את האטריות והירקות לקערת הגשה או צלחות עמוקות, מניחים את חלקי הלובסטר והכתום למעלה ומגישים מיד.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. הפיברה של סימונה פטיט שאבלי עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis