קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

לוחשת Crisper: שני כרוב ניצנים בצבע קרם מוליס

לוחשת Crisper: שני כרוב ניצנים בצבע קרם מוליס
אם יש לכם פלפל, כרוב ניצנים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: Tenderloin חזיר סיידר מטוגן עם Fenne, הלוחש Crisper: כרוב מטוגן עם בצל מקורמל, אגוזי מלך, וגבינה כחולה, ו כרוב ניצנים בטעם שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ את הגבעולים וכל עלים חיצוניים רצויים מן כרוב הניצנים.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים כל נבט לאורכו לרבעים (מלמעלה עד קצה גזע).
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. (תצטרך לכסות את המחבת מאוחר יותר, כך לבחור אחד עם מכסה.)
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את כרוב הניצנים ומפזרים מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות, עד נבטים הם קרמל יפה במקומות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הקרם, מערבבים כדי מעיל את כל הנבטים, ולאחר מכן לכסות את המחבת ולהפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. מבשלים 25 עד 30 דקות, עד נבטים הם רק במכרז במרכז.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים במיץ לימון ומבשלים, חשופים, במשך דקה או שתיים נוספות, עד הקרם התעבה מספיק כדי להיצמד באופן רופף לנבט.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים קצת יותר מלח וכמה פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
8
הגישו מיד.