קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

לזניה בבישול איטי

לזניה בבישול איטי
לזניה בבישול איטי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 625 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה קרטון, גבינת מוצרלה רזה חלקית, בשר בקר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. עם ציון ספונקולרי של 55%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לזניה בקר בבישול איטי, צלי בלסמי בבישול איטי (בישול איטי, סיר מיידי או תנור), וצלי בלסמי בבישול איטי (בישול איטי, סיר מיידי או תנור).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים רוטב פסטה; לחמם דרך. מערבבים בקערה גדולה את גבינות המוצרלה והריקוטה, התיבול האיטלקי, אבקת השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
רוטב פסטהרוטב פסטה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מורחים 1 כוס רוטב בשר בסגלגל 3-Qt. בישול איטי. שוברים אטריות לזניה אחת לשלושה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
שכבו 1-1/3 אטריות על הרוטב, שוברים את האטריות כך שיתאימו לפי הצורך. למעלה עם 2/3 כוס רוטב בשר ו-1-1/3 כוסות תערובת גבינה. חזור על שכבות פעמיים. מעל הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהאטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.