לזניה בולונז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 90 גרם שומן, ובסך הכל 1129 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם מחית עגבניות מרוכזת, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 8 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה תבנית אפייה קטנה (בערך 8 על 10 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מורחים סרט דק של רוטב הבסיאמלה בתחתית התבנית. מכסים בנייר פסטה טרי, כ -1 כוס מהראגו וכ -1 / 2 כוס נוספת מהבסיאמלה. מכסים קלות את המשטח בחלק מהגבינה המגורדת. חזור על תהליך שכבות זה עד לשימוש בכל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים את הלזניה ללא כיסוי, מסתובבים פעם באמצע הדרך, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר 1 שעה, לחתוך ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים את החלב ועלה הדפנה על אש בינונית-גבוהה עד ממש מתחת לרתיחה. ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר אחר. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה לבעבע במהירות, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד להטמעה מלאה. ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שנוצרת משחה חלקה בצבע בלונדיני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים כמחצית מהחלב הצרוב למשחת החמאה והקמח, תוך הקצפה מתמדת. לאחר שילובו המלא, הוסיפו את תערובת החלב המעובה חזרה לשארית החלב הצורב, תוך הקצפה רציפה כדי למנוע גושים. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מגיע לרתיחה עדינה ומסמיך לחלוטין. מתבלים במלח ואגוז המוסקט, מקציפים לאיחוד ומסננים דרך מסננת רשת דקה. מכסים את פני הבסיאמלה בניילון כדי למנוע היווצרות עור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצות
7
מניחים את השום, הסלרי, הבצל והגזר במעבד מזון ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את השמן והחמאה לסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את המורטדלה והפנצ ' טה ומבשלים עד שהשומן הופך והבשרים מתחילים להשחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הירקות הקצוצים דק, מפזרים מחצית מהמלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים עד לריכוך ורוב הנוזלים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים את הבשר הטחון והחזיר, מתפרקים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
מפזרים את יתרת המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבשר נראה מבושל לחלוטין ומתחיל להשחים קלות בתחתית, כ-30 דקות. נטפל עם היין הלבן ואפשר לנוזל להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מוסיפים את המרק, השמנת ורסק העגבניות. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לשמירה על רתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
13
תנו לראגו להתבשל 3 עד 4 שעות, תוך ערבוב מדי פעם. טועמים לתיבול ומתאימים, במידת הצורך. אפשר להתקרר, באופן אידיאלי למשך הלילה, כדי לאפשר לטעמים להתפתח.