לזניה דלעת חמאה זהובה
לזניה דלעת חמאה מוזהבת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, גבינת פרמזן, מלח וגבינת פונטינה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק דלעת זהוב בריא, גרטן דלעת חמאה עם גרמולטה וצימוקים זהובים, ו סלק זהוב, סבתא סמית', דלעת חמאה וטימין גרטינס שנינות.
הוראות
מחלקים סקווש בין שני משומנים 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
מזלפים שמן וזורקים לציפוי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בסיר קטן שלבו חלב ורוזמרין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות. מסננים, שומרים חלב ומניחים בצד. מחק רוזמרין.
בתנור הולנדי, מטגנים שום בחמאה במשך 1 דקה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מניחים בצד 1 כוס רוטב. מערבבים סקווש לרוטב שנותר.
מורחים שמורות 1 כוס רוטב לתוך משומן 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שכבה עם שלוש אטריות, מחצית מתערובת הדלעת, מחצית מגבינת הפונטינה ו -1 / 2 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות. למעלה עם אטריות שנותרו. מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מפזרים גבינת פרמזן שנותרה.
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע וזהוב חום.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות פוגרינו קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו]()
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו
# 18 צופה יין למעלה 100 של 2013הייצור הגדול ביותר של היקב, פוגרינו קיאנטי קלאסיקו עשוי מסנגיובזה 100%.היין מבלה שנה אחת בבריקים לפני שהוא מזדקן בבקבוק. צבעו אודם בהיר, עם ניחוחות של אוכמניות, דובדבנים ודומדמניות אדומות, עם נגיעה של ליקריץ ותבלין וניל. הטאנינים מתוקים ומתמידים.מומלץ עם פסטה ברוטב חריף ובשרים אדומים בטעם עדין.