קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

לזניה דלעת סקווש

לזניה דלעת סקווש
המתכון Butternut סקווש לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 62 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אטריות לזניה ללא רתיחה, קמח, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הדלעת וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
יוצקים את המים למחבת ולאחר מכן מכסים ומבשלים על אש בינונית עד הדלעת מכרז, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. מגניב מעט ולאחר מכן להעביר את הדלעת למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף את עוגיות amaretti להתמזג עד חלקה. מתבלים את מחית הסקווש, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוףסכין קילוף
7
ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
להקציף באגוז מוסקט. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
העברת חצי מהרוטב לבלנדר*.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים עד לקבלת חלקה. להחזיר את רוטב הבזיליקום לרוטב במחבת ומערבבים להתמזג. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
חמאה קלה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
14
מורחים 3/4 כוס של הרוטב על צלחת אפייה מוכנה. מסדרים 3 אטריות לזניה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
15
מורחים 1/3 של מחית סקווש על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
סכין קילוףסכין קילוף
16
מפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
17
טפטוף 1/2 כוס רוטב על האטריות. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
בחוזקה לכסות את צלחת אפייה בנייר כסף ולאפות את הלזניה במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
19
מפזרים את המוצרלה הנותרים וגבינות פרמזן על הלזניה. המשך אפייה חשופה עד בועות הרוטב והחלק העליון הוא זהוב, 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
20
תן ללזניה לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.