קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

לזניה עוף

לזניה עוף
מתכון עוף לזניה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. אם יש לכם מלח, בצל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, לצלות עוף 6 ב. מהחום עד מיצים לרוץ ברור; לתת לעמוד במשך 15 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס עוף עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מסננים אטריות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
במחבת טפלון גדולה שלבו את העוף הגרוס, העגבניות, רסק העגבניות, הפטריות, הבצל, הבזיליקום, 3/4 כפית מלח ואבקת שום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות. בקערה שלבו את גבינת הקוטג', תחליף הביצה, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה, הפלפל ושאר המלח.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ב-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול, מניחים מחצית מהאטריות, חופפים אותם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
שכבה עם מחצית מתערובת הגבינה, תערובת העוף והמוצרלה. חזור על שכבות. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהם מבעבעים. לחשוף; לאפות 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
תנו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.