לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi)
לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך חלב, מלח ופלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-21 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה.
הוראות
בסיר פסטה גדול, לשלב 6 ליטרים של מים, מיץ לימון, 2 כפות מלח, וכמה פלפל.
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים עד למכרז, כ -12 דקות.
מסננים את הארטישוקים ומניחים בצד.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
הפוך את הפסטה על פי המתכון ולגלגל אותו על ההגדרה הדק ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים את הפסטה התגלגל לחתיכות 10 אינץ 'ארוך על ידי 5 אינץ' רחב. הגדר אמבט קרח עם רק כמה קוביות קרח ליד התנור העליון. מבשלים את הפסטה במים הרותחים במשך 1 דקה, לנקז ורענן באמבט הקרח.
הסר את הפסטה מאמבטיית הקרח והנח בצד מגבות מטבח נקיות ולחות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חמאה תבשיל 12 ידי 9 אינץ'.
חותכים את הארטישוקים בסכין חדה מאוד או מנדולינה לפרוסות עבות 1/8 אינץ'.
שכבת לזניה, מתחיל עם besciamella, ואז שכבה של פסטה, ואז שכבה של ארטישוקים, כל שכבה מקבלת זריזת פקורינו. השכבה העליונה צריכה להיות besciamella וגבינה.
אופים בתנור במשך 45 דקות. אפשר לנוח 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
במחבת רוטב בינונית, מחממים חמאה עד מומסים.
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות.
בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 שניות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.