קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות62
מגזין

לזניה פולנטה

לזניה פולנטה
המתכון פולנטה לזניה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 386 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, רוטב מרינרה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: לזניה פולנטה, לזניה פולנטה, ו לזניה צ'וריסו ופולנטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
כפית 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' כדי לכסות את התחתונה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים 4 דקות או עד מכרז. מערבבים בנקניק; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים פטריות, קישואים ושום; לטגן 2 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
6
להוסיף רוטב מרינרה הנותרים; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
7
מסדרים 9 פרוסות פולנטה מעל מרינרה בתבנית אפייה, העליון באופן שווה עם חצי תערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
8
מפזרים 1/4 כוס גבינה על תערובת ירקות; לארגן פולנטה הנותרים על גבינה. פולנטה העליון עם תערובת הירקות הנותרים, ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.