לזניה שבורה עם פסטו אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה שבורה עם פסטו אגוז. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלים בזיליקום קל, חצאים אגוז, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו לזניה שבורה עם פסטו פטרוזיליה, חסה ותפוחי אדמה, לזניה כרוב עם פסטו אגוז, ו לזניה תרד עם פסטו אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט במשך 8 עד 10 דקות, עד שהם ריחניים משחימים קלות.
בואו להתקרר לחלוטין. חותכים בגסות חצי מהאגוזים ומניחים את אגוזי המלך הקלויים הנותרים בצד.
במעבד מזון, דופק את אגוזי המלך הנותרים עם בזיליקום ושום עד אגוזי מלך קצוצים דק. עם המכונה על, להוסיף את שמן הזית בזרם דק ולעבד עד הפסטו הוא כמעט חלק.
הוסף 1/2 כוס הגבינה והדופק עד רק incorporated.
מעבירים את הפסטו אגוז לקערה ומתבלים אותו במלח ופלפל.
מוסיפים את אטריות הלזניה השבורות למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי בישול הפסטה. להחזיר את הפסטה סחוטה לסיר.
מוסיפים את גרגיר הנחלים ואת פסטו אגוז וזורקים היטב.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים וזורקים שוב עד שמצופים היטב.
מעבירים את הפסטה לקערות, מקשטים עם 1/4 הנותרים כוס גבינה, אגוזי מלך קצוצים פטריות מחורצות ומגישים.