לחם דבש פורטוגזי
לחם דבש פורטוגזי יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 1312 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך מים חמים, קמח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דבש פורטוגזי, תבלינים וכל הדברים נחמדים, לחם פירות., לחם תירס פורטוגזי, ו לחם חזיר ונקניק פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 325°f. מחבתות חמאה.
להביא חמוציות, פירות מסוכרים, ונמל לרתיחה בסיר קטן.
להסיר מהחום ולהניח בצד, מכוסה.
אגוזי מלך דופק במעבד מזון עד רק קצוץ גס.
מוסיפים קמח, מלח, סודה לשתייה ותבלינים ודופק לשלב.
הכה יחד חמאה (2 1/2 מקלות) וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 4 דקות במערבל לעמוד או 6 עם כף יד.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד שמרים ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מוסיפים שליש מתערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד לשלב, מוסיפים דבשה ומערבבים עד לשלב.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח הנותרת ומערבבים עד לשלב, מוסיפים דבש ומערבבים עד לתאגיד.
מוסיפים תערובת שמרים ותערובת הקמח הנותרת ומערבבים עד לשלב, ואז מערבבים בתערובת פירות מסוכרים.
מחלקים הבלילה בין מחבתות, החלקה צמרות. (אל תתנו לבלילה לעלות.)
אופים עד בחירה או שיפוד עץ מוכנס במרכזים של כיכרות יוצא נקי, 50 עד 60 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות, ולאחר מכן להסיר כיכרות מחבתות מגניב לחלוטין על מתלה.
לחמים לשמור, עטוף בחוזקה בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל, בטמפרטורת החדר 1 שבוע.